top of page
IMG_4594 2.JPG

H.O.B
ACADEMY

The Academy

De H.O.B Academy is gespecialiseerd in het opleiden tot vakkundig Barbier en (Allround) Herenkapper. Of je nu wel of geen kapperservaring hebt, we hebben de juiste opleiding voor jou. 

Wij geloven in het perfectioneren van de basics, onderscheiden door newskool technieken en altijd doeltreffend door onze mixed styles. 

Ben je tussen de 15 en 24 jaar, dan kun je kiezen voor de BOL-opleiding waarbij je studeert en stage loopt. Hier heb je recht op studiefinanciering.
Ben je boven de 18 jaar en heb je nul ervaring? Dan biedt onze Allround opleiding uitkomst. Heb je daarentegen al kapperservaring en/of eerder een nova diploma behaald, dan kun je versneld je diploma behalen. 

 

Welke opleidingsroute je ook kiest, wij helpen je op je weg bij het beheersen van de technieken, het ontwikkelen van je eigen stijl en unieke skills. 

''Where barbers become local heroes & youngtalent become professionals'' 

HOB POSTER FINAL FINAL.PNG

15% korting

NEW WAVE

01

Kappers Diploma/Certificaat (Erkend)

Ambacht en vakmanschap staan aan de basis van de opleiding tot Herenkapper/Barbier. We werken op een praktische manier in een realistische en urban omgeving toe naar het behalen van een erkend diploma Heer/Barbier met eigen stijl & unieke skills

.

Certificaat | All-around heren kapper

MBO 2 | Basis kapper BOL

MBO 3 | Heren Barbier BOL

MBO 4 | Barbershop (salon) manager BOL

STUDIEFINANCIERING

Tijdens de MBO-opleidingen van H.O.B Academy heb je recht op Studiefinanciering + gratis OV.

02

HOGE KWALITEIT & KLEINE GROEPEN

Dankzij het werken in kleine groepen van maximaal tien leerlingen realiseren we de optimale kwaliteit en is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor jou. Je krijgt training van jonge trainers die zelf ook in top salons/barbershops werken. Zij hebben in jou schoenen gestaan.

03

OPLEIDINGSDUUR

Afhankelijk van jou doelen, motivatie en type diploma die je wilt behalen bepaal jij zelf de duur van jou opleiding. 

Bij H.O.B Academie  ben je minimaal minimaal 1 Jaar en maximaal 3  jaar member. Het eerste jaar volg je de opleiding 3 dagen per week . Wanneer je op niveau bent mag je dit combineren met werk in een barbershop en/of salon.

De lesdagen zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur. Verspreid over het opleidingsjaar heb je zeven weken schoolvakantie per jaar. 

04

TOELATINGSEISEN

Je kan je aanmelden vanaf 15 jaar en de maximale leeftijd voor de opleiding is 24 jaar.

Toelating vindt plaats op basis van motivatie, ervaring en hoe goed jij je kan onderscheiden van de rest. 

START OPLEIDING

#1   23 Januari 2023

#2   21 augustus 2023

Logo_nova_college-1-678x381.gif
logoduo.png
MELD JE AAN!

Limited spots, wij nemen contact met je op.

 

Selecteer je instroom moment!

IMG_4445 2.JPG
bottom of page